Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Azurit blogja

Azurit blogja

Hellóvilág jellegű blog

2021. augusztus 13. - Azuritt

Eljött az ideje annak, hogy blogom elhagyja a Pixi zárt kis világát. 

Ott mindig törekedtem arra, hogy valami életszerűbb képet mutassak fel a bdsm világából a sok fantáziablog közt. E közben feszegettem rendesen az oldal határait. De ez a blog most megfordítja végre a rész-egész logikát: be akar mutatni egy férfit, aki a szexualitásan a domináns szerepet tölti be, nem pedig a Domot állítja a kirakatba, aki egyébként próbálja bizonygatni, hogy emberből van ő is. A Pixi eddigi kerete sokszor hatott rám ösztönzőleg, mára inkább megköt, így levetem. 

Ha már új blogot nyitok, azt szeretném egy fokkal magasabb szintre is emelni, mint Pixis munkásságot. Valami rendezett keretet adni az írásoknak. Minden bejegyzésbe képet és zenét. (vagy legalábbis az alap blogbejegyzésekbe). Átfutni a helyesírást. Kategorizálni, több különböző vonalat összehozni egy platfromon. Ehhez az önmeghaladáshoz valószínűleg megpróbálok támogatókat is szerezni.  

Ideje, hogy egy új korszak kezdődjön.

 

Minotaurus

- Dixit kártya -

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiszoval2.blog.hu/api/trackback/id/tr7316658582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása