Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Azurit blogja

Azurit blogja

Nyugaton a helyzet...

2021. szeptember 15. - Azuritt

Cicamaci kérdezte, hogy be tudott jelentkezni még egy nőgyágyszhoz, mielőtt eljön a 20.-a, akarjuk-e. 

Először azt éreztem, nem ezt most nem akarom, de nem sikerült jól megfogalmaznom, kérdeztem, mennyi lenne az annyi. Szerencsére, mielőtt válaszolni tudott volna, érzetem én is, hogy igazából nem ezt akartam kérdezni. Azt akartam modnani, hogy most megvan az elvem, amit nagyjából kihámoztam a szakirodalomból, ami mentén tudok dönteni arról, hogy az Ikrek legyenek-e, vagy nem. Az én szintenem szólva, az az egy hálózsák, vagy külön hálózsák elve. Szakszerűbben szólva: 

És innen nézve a kép bal oldaláról indulva az Ikreket szeretném, bal alsó sarok talán adok az Ikreknek egy esélyt, kérdés az artériák összenövésének esélye, kép jobb oldala tuti Egykét választjuk.Mondjuk figyelembe véve, hogy 3 naposan kapta vissza Cicamaci a gyereket, és akkor még egyben voltak, nem sok esélyt látok szegény Ikreknek...

Persze lehet, hogy ezt az egészet felborítja majd a specialista nagymonológja, de amíg el nem jön az időpont, addig tudok ebbe a szalmaszálba kapaszkodni.  És addig nem szeretném újra látni a gyerekeket, nem akarok még inkább kötődni. Így ha ő szeretne elmenni nőgyógyászhoz, áldásom rá, de én most ezt kihagynám. Aztán kiderült, hogy 40.000 lenne a vizsgálat díja, amiről ugye beugrik a Hofi vicc: 40.000 forint egy vizsgálatért, csak hogy menet közben is rálessünk a gyerekekre, hogy hogy növekednek, és minden oké-e, ha úgy vesszük, nem sok. De ha "úgy" vesszük... Szóval Cicamaci is lemodnott a vizsgálatról. 

Azért várom már a hétvégét, ahol igaz idejekorán, de elmondjuk a szülőknek, hogy mi a szitu. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiszoval2.blog.hu/api/trackback/id/tr9416689992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azuritt 2021.09.20. 15:18:46

Köszönöm! Mindig jó tudni, hogy nem csak magamnak firkálok. :)
süti beállítások módosítása