Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Azurit blogja

Azurit blogja

Örömanya és a horrorcirkusz

2021. augusztus 15. - Azuritt

Mióta a másnap újranézett teszt után kiderült, hogy Utód mégis megtapadt, és ezt a vérvétel is megerősítette... 

... Azóta levegőben lóg és lógott még egy-két korábban lefixált program. Például a Horrorcirkusz. Mondjuk azért hülyültünk vele, hogy Cicamacinak a gyerekkel most inkább egy esti Teletubbiesra kellene mennie, de elmentünk. De ilyen még például a közegő nyaralás is, amiből most ki kéne hagyni a strandot, az akadálypálya mászást, az evezést, meg kb mindent, amit kitaláltunk. Át kell hangszerelni a nyarlást.     

A Horrorcirkusz egész jó volt. A bemutatott produkciók a cikruszművészetben nem számítottak valami egetrengetőnek, de ezzel a körítéssel egyszer teljesen élvezhető volt. Igaz, mostanában úgyis tiszta horrorcirkusz Cicamaci élete. Minden nap retteg, hogy ugye nincs baja a babának. Én meg próbálom megnyugtatni. Remélem az első szívhang meghallgatását követően lesz ideje aggódóanyuból örömanyuvá változnia Cicamacinak. Bár ezzel kapcsolatban erősödnek a kétségeim. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiszoval2.blog.hu/api/trackback/id/tr3016660932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása