Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Azurit blogja

Azurit blogja

Pokoljárás

2021. szeptember 26. - Azuritt

Tegnap délután arra ébredt Cicamaci, hogy vérzik. Nem kicsit, nem csak pecsétel, hanem nyugtalanító mennyiségben. 

 A net zöme nagyjából három féle vérzést különít el a 12. hét környékén:

- Kis, pecsételő sötétbarna vérzés: No para, nézess rá a dokival, de belefér.

- Éles fájdalommal járó nagyobb vérzés: Méhen kívüli terhesség, irány orvoshoz. Ez ugye kizárható nálunk.

- Görcsölős fájdalommal járó erős vérzés: Most vetélsz el, nyomás orvoshoz.

Fájdalom az nem volt, vérzés viszont jóval több, mint ami az aranybullára is elegendő lenne, szóval pont úgy voltunk vele, hogy most mennek el a babákok. Már csak az volt a kérdés, hogy marad-e élve. És ha igen, melyik. Mert ha pl. Különc adta volna le a műszakot, akkor maradnának az Ikrek, akik kb. alapjáraton esélytelenek... 

Na, valahol az öntudaton innen és az épp észen túl várakoztunk a SOTÉ-n. Aztán várakoztunk. Aztán várakoztunk. Szombat van, késő délután, ügyelet, és egyébként is szülnek. Mi nem voltunk éppen megértő hangulatban. Másfél óra után sikerült előkerülnie egy dokinak, aki kedvesen, aranyosan és tök alaposan megvizsgálta Cicamacit. Kiderült, no para, minden utód él és virul és paralimipiázik (most mi? Se keze, se lába, mégis úszkál, te minek neveznéd?). De a vérzés már elállt, nem látja honnan jött, talán nő a méh, és elpattanat egy ér. Ágynyugalom, ez után meg szexelni csak akkor, ha a gyerek már megkapta első felvilágosítását. (Mondjuk,  pont nem ettől volt..)

Ígyhát mire hazaértünk, már egy fokkal myugodtabban mentünk vissza egyből az Uzsoki éjszakai ügyeletére, mert a vérzés megint rákezdett, és Cicamaci akkor szerette volna tudni, hogy mégis mi a baj, meg nem volt kedve reggelre elvérezni. Uzsoki kisebb forgalmú és éppen senki nem szült, így ott hamar, 10 perc alatt előkerült egy doki, megvizsgálta, azt mondta, hogy no para, minden utód él és virul és paralimipiázik, a vérzés nem állt el, de valszeg a méhszájat készítette ki a sok progeszteronkúp. Ágynyugalom, ez után meg szexelni csak akkor, ha a gyerek már megkapta első felvilágosítását.

Ugyanitt épp idegszálakat vennék. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiszoval2.blog.hu/api/trackback/id/tr2316700656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiore2021 2021.09.26. 17:33:50

De már van keze Te :D

Azuritt 2021.09.27. 15:50:19

Persze, csak nem használja, kb ugyanott vagyunk. :)
süti beállítások módosítása